header-small.png
STIJLVOL & DEGELIJK

Altijd voldoende schaduw binnen handbereik.
header-small.png - kopiuj
STIJLVOL & DEGELIJK!

Altijd voldoende schaduw binnen handbereik.
knikarmscherm

Knikarmschermen voor schaduwrijke ruimte

Wilt u met zoveel mogelijk bewegingsvrijheid genieten van een heerlijk schaduwrijk terras? Dan is een knikarmscherm een goede keuze. Het grote voordeel van een knikarmscherm is dat u eronderdoor kunt lopen zonder dat u last heeft van steunpalen. Zo profiteert u op een luxe en effectieve manier optimaal van de schaduwrijke ruimte. Met een knikarmscherm investeert u in uw wooncomfort en verhoogt u de waarde van uw woning.

IMG_4842.jpg

Optimale zonwering met screens en zipscreens

Met het merk Roma weet u dat u de beste kwaliteit screens en zipscreens heeft. Een screen glijdt, aan de buitenkant van het raam, tussen twee geleiders naar beneden. Zipscreens (ritsschermen) worden met een rits in de geleiders bevestigd en zijn daardoor compleet windvast en insectwerend. De (zip)screens hebben een zonwerende én isolerende werking, laten veel licht door en zorgen ervoor dat voorbijgangers niet naar binnen kunnen kijken.

zonweringen-texel-roma-rolluik-serre.jpg

De vele voordelen van rolluiken

Rolluiken beschermen uw woning en houden de warmte buiten. Door uw rolluiken in de zomermaanden overdag al gesloten te houden kunt u ’s nachts genieten van een heerlijk koele en stille slaapkamer. Rolluiken dempen de omgevingsgeluiden van buiten en verduisteren de (slaap)kamer. Ze hebben een isolerende werking. In de zomer blijft de woning heerlijk koel en in de winter zorgen ze er juist voor dat de warmte binnen blijft.

uitvalschermen

Uitvalschermen die tegen een stootje kunnen

Uitvalschermen danken hun naam aan de afstand die het scherm uit de gevel steekt, de uitval. Met windvaste armen voorkomt u klapperen van het doek en eventuele schade. Standaard is een uitvalscherm handmatig te bedienen met een band of een slinger, een oogwindwerk. U kunt ook kiezen voor elektrische bediening of afstandsbediening. Vanzelfsprekend kunnen we de schermen ook voor u koppelen aan een home control system.

markiezen texel

Karakteristieke markiezen laten uw huis stralen

In vrijwel alle kleuren, authentiek en stijlvol, zorgen markiezen voor uitstraling én een koele temperatuur binnen. Markiezen laten uw woning of bedrijfspand stralen in de straat. De markiezen voor winkels en bedrijven zijn uitstekend te voorzien van de naam van het bedrijf en/of reclame. De omkapping, de kast waarin de markies wordt opgevouwen, kunnen we monteren in aluminium of hardhout. We informeren u graag over de mogelijkheden.

serre dak schermen

Een fijne schaduw met serredak-schermen

Geniet u van uw serre, maar wordt het in de zomer toch wel erg warm? Serrezonwering zorgt voor een fijne schaduw ook tijdens de warmste dagen. De bovengemonteerde serredak-schermen hebben een modern design en vormen een stijlvol element op uw serredak of terrasoverkapping. Met de serredak-schermen weert u het zonlicht uit uw serre, zodat u ook bij warm weer optimaal van uw serre gebruik kunt blijven maken.

Weinor-pergolaschermen-texel-03.jpg

Pergolaschermen geven een mediterrane sfeer

Met een pergolascherm creëert u een heerlijke sfeervolle plek in uw tuin of op uw terras.
Met een schaduwrijke overkapping tot wel 5 meter uit de gevel is een pergolascherm windbestendiger en geeft het minder muurbelasting dan bijvoorbeeld een traditioneel knikarmscherm. Een pergolascherm is uit te breiden met afstandsbediening en net als alle zonweringen van Meyert Laan Zonweringen aan te sluiten op een home control system.

zonwering-Weinor-zijwandschermen.jpg

Zijwandschermen voor privacy, luwte én schaduw

Een zijwandscherm beschermt u tegen inkijk, de Texelse wind en zon van de zijkant. Zo kunt u ook op dagen dat de wind hinderlijk op uw terras staat lekker buiten zitten. U rolt het scherm gemakkelijk met de hand uit en haakt het in de griphouder. De cassette met het zijwandscherm is eenvoudig te bevestigen aan twee kasthouders aan de muur van uw woning en als u dat wilt eenvoudig te verwijderen in de winter.

zonwering-texel-horren-schuifdeur.jpg

Horren in alle soorten en maten

Natuurlijk is het heerlijk om op warme dagen tot ’s avonds laat ramen en deuren open te hebben, maar de insecten die uw huis dan binnenvliegen kunnen uw nachtrust lelijk verstoren. Wilt u heerlijk genieten van open deuren en ramen zonder muggen, wespen of motjes in huis? Wij helpen u bij het vinden van de meest passende oplossingen met bijvoorbeeld hordeuren en voorzethorren of oprolbare horren voor elk raam.

Unilux Horren
zonwering-texel-roma-buiten-jaloesie.jpg

Buitenjaloeziën als sfeervolle raamdecoratie

Buitenjaloeziën zijn een prachtige toevoeging aan de buitenkant van uw woning en hebben een romantische uitstraling. De luiken beschermen uw woning tegen de zon. Met verstelbare lamellen bepaalt u zelf de lichtinval en uw privacy. Smalle lamellen laten bijvoorbeeld minder licht door en geven minder inkijk. Buitenjaloeziën zorgen dat het glas in uw ramen niet opwarmt waardoor het binnen heerlijk koel blijft.